vrijdag 4 december 2009

Surprises...

Mirthe moest dit jaar voor het eerst een surprise maken, want Sinterklaas komt niet meer in de klas als je in groep 5 zit. Dan maar Sinterklaas spelen met de hele klas! 's Ochtends gewoon les tot de koffie, dan de surprises uitpakken en na de middagpauze het aller-aller-ALLER-spannendste: De Playback Show. Iets waar Mirthe al jaren naar uitkijkt, en nu mag ze meedoen. Ze heeft de finale gehaald (vorige week de voorrondes) en mag met drie vriendinnetjes haar klas vertegenwordigen. Ik ben zelfs een beetje zenuwachtig voor d'r. (Ben gewoon blij en trots dat ze durft mee te doen!) Haar surprise heeft cadeautjes in de wolken verstopt en is gemaakt van zilver karton, geeft een mooi regeneffect door de crepepapier.


En als je zus een surprise maakt, dan mag jij zeker ook. Deze heeft Anna zelf gemaakt, afgeken van Mirthe natuurlijk -- een Surprise voor Sinterklaas, want hij is tenslotte jarig. Er zaten pepernoten en sterretjes ("voor Sint z'n adventkalender") in de wolken, vastgeplakt met plakband, weet je, dat mag best, dat lust Sinterklaas wel. Maar toen ze in de kring zat had ze al heel wat pepernoten op, volgens mij had ze dat zo gepland.


Daar was hij weer: beetje oncharmante in een aanhangwagen gearriveerd, omdat de geplande Pippowagen met trekker niet door de straat paste. Ach wel, de kinderen hebben er geen last van gehad...


En dan nog een paar mooie blurryfoto's, want het is alweer zolang geleden dat ik jullie daarmee lastiggevallen heb :-)


1 opmerking:

Angelique zei

Wat een mooie surprise, die regenboog!!
Hopelijk ging het optreden goed, vast wel.

Groetjes en een gezellig weekend,
Angelique